4. februar 2017

Fremsnakk- NSHK


Vi i Nordsalten Hobbyklubb sitt designteam har lenge snakket om å gjøre noe i forbindelse med å løfte fram det positive i scrappemiljøet. Dessverre har det vært en del negativitet, og noen har til og med lagt scrappingen på hylla på grunn av at de har vært utsatt for netthets. Dette syns jeg er veldig trist, og derfor er det vi skal igang med nå ekstra spennende! 

Vi hadde tenkt å gjøre dette uansett, men nå har vi også blitt spurt om å overta "Crafters Together" sine premier, da denne bloggen har tatt pause, dermed blir det 
GIVEAWAY
også! Jeg anbefaler alle å gå inn på Nordsalten Hobbyklubb, og på alle de andre i NSHK-DT sine blogger. Bli med på giveaway, og bli gjerne med og løft fram andre ved å framsnakke dem! Det kan jo også hende at det er nettopp du som er blitt framsnakket i en av bloggene våre. Uansett vil du få anbefalt noen flotte scrappere å besøke bloggen til!

Den første jeg vil fremsnakke er Lena Løken
Hun har vært en trofast deltager i NSHK i lang tid. Lena lager både romantiske og flotte, tøffe kort. Ta en titt i bloggen hennes da vel! 
Jeg håper også du kikker innom her, Lena, og ser at du blir framsnakket. Isåfall kan du ta med deg en knapp med "Jeg har blitt fremsnakket". Den finner du her. Alle som blir med og fremsnakker, kan også hente seg en knapp, lik den jeg har lagt i sidebaren min. 


Så over til dagens kort. Bak stemplet har jeg laget en bakgrunn med en teknikk som kalles Watercolor smooshing- sjekk ut Youtube! Digistamp fra Skapar källarn. Tekststempel fra Simon Says Stamp.Deltar på følgende utfordringer med dette kortet:
Scrappiness-Utfordring 16.1.- Prøv noe nytt: 
Nye digistempler fra nyoppdaget designer- SkaparKällarn